Понеділок, Жовтень 26, 2020

Бізнес

НАССР ТА СПЕЦИФІКА МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ

Практика консультування із запровадження системи НАССР та відповідний аналіз нормативної документації у цій сфері показують, що успіх такого запровадження цілком залежить від співвідношення відповідних та наявних у оператора ринку харчових продуктів ресурсів. Побіжне співставлення цих двох факторів  свідчить, що складнощі НАССР...

Опитування: Популярність «контрабандних» товарів серед споживачів

В рамках роботи Ініціативи проводиться online опитування щодо популярності «контрабандних» товарів серед споживачів. Запрошуємо прийняти участь у нашому опитуванні. Це опитування дозволить з’ясувати ставлення українського споживача до «контрабандних» товарів. Ви можете пройти опитування анонімно.

На Вінниччині фахівці відповідали на питання «Як зробити українське село SMART?»

3 березня в HUB «Місто змістів» відбулась перша конференція дієвих практик, присвячених якісному розвитку територіальних громад України «Твоя громада майбутнього: Як зробити українське село SMART?». Організатори події - овочеве підприємство Органік-Д, ГО СФЕРО та енергетична компанія KNESS  створили унікальну платформу, ціль якої...

Головна ідея НАССР

У перекладі з англійської мови НАССР означає «аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю». На сьогодні дана система є найефективнішим інструментом превентивного забезпечення безпеки харчової продукції на рівні підприємства. Зараз однією з ключових...

Фахівці ГО “СФЕРО” невдовзі отримають кваліфікацію дорадників у сфері економіки с/г та впровадження світових стандартів безпеки і якості харчування, підтверджену дипломами державного зразка

9 грудня 2019 року в Центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького національного аграрного університету стартувало професійне навчання сільськогосподарських дорадників, у якому прийняли участь 14-ть спеціалістів ГО «СФЕРО». Від імені президента університету Григорія...

Новини

Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби м. Києва розробили методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на потужностях з вирощування,...

Ексклюзивний навчальний відеофільм на тему «Безпека у закладі громадського харчування»

Ексклюзивний навчальний відеофільм на тему «Безпека у закладі громадського харчування», де необхідна корисна інформація надана в дуже зрозумілій формі, наочно демонструє, як...

Для яких операторів ринку впровадження НАССР є обов’язковим?

Вимоги про впровадження основних принципів НАССР в нашій країні стали обов'язковими лише пару років тому. Сьогодні вони стосуються наступних категорій операторів ринку:...

В Україні покращилось сприйняття митниці серед експортерів та імпортерів – опитування

Про це свідчать результати V щорічного опитування понад 1000 українських експортерів та імпортерів, який у квітні-червні 2020 року провів Інститут економічних досліджень...

НАССР став частиною навчальної програми «Школа гостинності»

Фахівці ГО «СФЕРО» в якості спікерів прийняли участь в багатомодульному тренінгу «Школа гостинності», який стартував 8 вересня. Тренінг розроблен для обміну досвідом,...