• Головна
  • Про спілку
    • Реквізити для підтримки нашої роботи (uah, eur, usd)
  • Порушення на митниці
  • Послуги
    • HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
  • Проєкти
  • Практичний HACCP
    • Глосарій
    • Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
    • Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
    • Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
    • Правила HACCP
    • Методики HACCP
    • Регламенти HACCP
    • Настанови HACCP
    • Інструкції HACCP
    • Допоміжні матеріали HACCP
    • Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
  • Події
  • Контакти
пошук
ГС
Середа, 29 Березня, 2023
  • Сайт благодійного центру ГО “СФЕРО”
  • Політика конфіденційності
Facebook
Twitter
Youtube
ГС
  • Головна
  • Про спілку
    • Реквізити для підтримки нашої роботи (uah, eur, usd)
  • Порушення на митниці
  • Послуги
    • HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
  • Проєкти
    • У процесі виконання

      • Інформаційно-просвітницький проєкт по запобіганню домашньому насильству «Знаю. Залучаю. Впливаю»

      Гранти з організаційного розвитку ОГС (2019-2024, Проєкт USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”)

      • Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка стратегічного плану організації
      • Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Тренінг з фандрайзингової стратегії
      • Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка комунікативної стратегії
      • Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка Організаційної політики Організації та Політика управління персоналом

      Гранти Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД)

      • Моніторинг проблематики перетину українських кордонів
      • «Громадська ініціатива «За чесну та прозору митницю»
      • «Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19»

      Впровадження системи HACCP в Україні

      • Освіта у нових громадах від А до Я
      • Інкубатор проектів CiSEP
  • Практичний HACCP
    • Глосарій
    • Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
    • Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
    • Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
    • Правила HACCP
    • Методики HACCP
    • Регламенти HACCP
    • Настанови HACCP
    • Інструкції HACCP
    • Допоміжні матеріали HACCP
    • Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
  • Події
    • Події

      Що таке домашнє насильство? Форми та прояви домашнього насильства.

      Максим Бахновський - 13.03.2023
      Події

      Конкурс грантів для ОГС “Забезпечення нагальних потреб постраждалих внаслідок війни” від Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД)

      Максим Бахновський - 21.02.2023
      Події

      ПРОМІЖНИЙ ЗВІТ щодо виконання проекту “Моніторинг проблематики перетину українських кордонів” з 31 жовтня по 30 листопада 2022 року

      Максим Бахновський - 14.12.2022
      Події

      Запрацювала електронна черга на КПП «ЯГОДИН»

      Максим Бахновський - 13.12.2022
      Події

      3 грудня відбувся брифінг Держприкордрнслужби на тему “Оперативна ситуація на кордонах. Динаміка в’їзду/виїзду з України.”

      Максим Бахновський - 06.12.2022
  • Контакти
запит...
  • А
  • Б
  • В
  • Г
  • Ґ
  • Д
  • Е
  • Є
  • Ж
  • З
  • И
  • І
  • Ї
  • Й
  • К
  • Л
  • М
  • Н
  • О
  • П
  • Р
  • С
  • Т
  • У
  • Ф
  • Х
  • Ц
  • Ч
  • Ш
  • Щ
  • Ь
  • Ю
  • Я

А

  • Активні матеріали і предмети
  • Активні матеріали і предмети з компонентом вивільнення
  • Актуалізація
  • Аналіз ризику
  • Асортиментний перелік продукції, що випускається
  • Аудит системи менеджменту безпечності харчової продукції
Back to top

Б

  • Безпека
  • Безпечність харчових продуктів
  • Блок-схема процесу
Back to top

В

  • Валідація
  • Верифікація
  • Вивільнені активні речовини
  • Вилучення харчового продукту
  • Випробування з навантаженням
  • Виробництво
  • Виробничі цикли, що знаходяться в замкнутому та контрольованому ланцюзі
  • Вхідна продукція
  • Вхідний контроль
  • Відкликання харчового продукту
Back to top

Г

  • Група НАССР
  • Гігієнічні вимоги
Back to top

Д

  • Допоміжний матеріал для переробки
  • Допустимий ризик
Back to top

Е

  • Експлуатаційний дозвіл
  • Етикетка
Back to top

З

  • Забруднення
  • Забруднююча речовина
  • Загальна межа міграції
  • Заклад громадського харчування
  • Запобіжна дія
  • Заявник
Back to top

І

  • ІSO
  • Інгредієнт
  • Інтелектуальні матеріали і предмети
  • Інформація про харчовий продукт
Back to top

К

  • Компонент
  • Корекція
  • Коригувальна дія
  • Критична контрольна точка
  • Критична межа
  • Кулінарна обробка
  • Кінцева продукція
  • Кінцевий споживач
Back to top

М

  • Максимальна межа залишків
  • Максимально допустимий рівень
  • Малі потужності
  • Маркування
  • Матеріали, що контактують з харчовими продуктами
  • Методичні настанови
  • Модельне середовище
  • Моніторинг
Back to top

Н

  • НACCP
  • Належна виробнича практика (GMP)
  • Небезпека
  • Небезпечний фактор
  • Небезпечний харчовий продукт
  • Небезпечний чинник харчового продукту
  • Неперероблений харчовий продукт
  • Неправильно маркований харчовий продукт
  • Непридатний харчовий продукт
  • Неприпустимий ризик
  • Новітній харчовий продукт чи інгредієнт
Back to top

О

  • Обладнання та інвентар
  • Обіг
  • Обіг
  • Об’єкти санітарних заходів
  • Одиниця упаковки
  • Оператор ринку матеріалів і предметів, що контактують з харчовими продуктами
  • Організаційна структура підприємства
  • Оцінка ризику
Back to top

П

  • Пакування
  • Параметри безпечності
  • Партія
  • Партія вантажна
  • Первинна продукція
  • Первинне виробництво
  • Первинне пакування
  • Переробник
  • Перетворювач
  • План НАССП
  • Пластикові вихідні матеріали (сировина)
  • Повідомлення про ризик
  • Політика щодо безпечності харчових продуктів
  • Потужності
  • Програма-передумова
  • Продукти рослинного походження
  • Простежуваність
  • Простежуваність
  • Процедура
Back to top

Р

  • Реалізація
  • Ризик
  • Робочий аркуш НАССП
  • Рухомі та/або тимчасові потужності
  • Рівень включень
Back to top

С

  • Система НАССП
  • Система забезпечення якості
  • Система контролю якості
  • Система моніторингу
  • Специфікація
  • Специфічна межа міграції
  • Стадії виробництва та обігу харчових продуктів
  • Сторона, що контактує з харчовим продуктом
Back to top

Т

  • Технологічна карта (ТК)
  • Технологічна схема
  • Техніко-технологічна карта (ТТК)
  • Технічні умови
Back to top

У

  • Уповноважена установа
  • Управління ризиком
Back to top

Ф

  • Функціональний бар’єр
Back to top

Х

  • Харчовий ланцюг
  • Харчовий продукт
  • Харчовий продукт тваринного походження
Back to top
Logo

© «Спілка фермерських і енергетичних операторів ринку «СФЕРО» | All rights reserved. 2019-2023 рік.