ГоловнаГлосарійБезпечність харчових продуктівГлосарійБезпечність харчових продуктів Максим Бахновський 24.09.2019 16 0ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Безпечність харчових продуктів ‒ поняття, що харчовий продукт не спричинить шкоди споживачеві, якщо його приготовлено та/або спожито в їжу відповідно до його використання за призначеністю.ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Максим Бахновський Схожі новини Функціональний бар’єр Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфічна межа міграції Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Сторона, що контактує з харчовим продуктом Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфікація Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021