ГоловнаГлосарійНебезпечний чинник харчового продуктуГлосарійНебезпечний чинник харчового продукту Максим Бахновський 25.09.2019 11 0ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Небезпечний чинник харчового продукту ‒ біологічний, хімічний або фізичний агент у харчовому продукті, або стан харчового продукту, що потенційно може спричинити негативний вплив на здоров’я.ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Максим Бахновський Схожі новини Функціональний бар’єр Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфічна межа міграції Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Сторона, що контактує з харчовим продуктом Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфікація Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021