ГоловнаГлосарійОбладнання та інвентарГлосарійОбладнання та інвентар Максим Бахновський 25.09.2019 5 0ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Обладнання та інвентар ‒ устаткування, машини, кухонні прилади, кухонна техніка, столові прилади, інструменти та інші засоби, поверхні яких безпосередньо контактують з харчовим продуктом під час його виробництва та обігу.ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Максим Бахновський Схожі новини Функціональний бар’єр Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфічна межа міграції Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Сторона, що контактує з харчовим продуктом Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфікація Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021