ГоловнаГлосарійСтадії виробництва та обігу харчових продуктівГлосарійСтадії виробництва та обігу харчових продуктів Максим Бахновський 25.09.2019 20 0ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Стадії виробництва та обігу харчових продуктів ‒ будь-які стадії, у тому числі виробництво, зберігання, транспортування, реалізація або постачання харчових продуктів кінцевому споживачу;ПоширитиFacebook Twitter WhatsApp Viber Telegram Максим Бахновський Схожі новини Функціональний бар’єр Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфічна межа міграції Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Сторона, що контактує з харчовим продуктом Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021 Специфікація Глосарій Максим Бахновський - 12.01.2021