Субота, Листопад 28, 2020

НАССР

Перед перевіркою ДПСС – перевірте себе самостійно!

Очікування перевірки - процес досить виснажливий. Особливо, якщо немає впевненості, що все в порядку. Щоб полегшити розуміння вимог до операторів ринку стосовно безпечності виробництва, переробки та обігу харчових продуктів, пропонуємо Вашій увазі невелику інструкцію стосовно головних моментів, на які потрібно звернути...

АЛГОРИТМ ДІЙ ТА ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ: ПОВЕРНЕННЯ НЕДОБРОЯКІСНОЇ ПРОДУКЦІЇ ПОСТАЧАЛЬНИКУ

Шановні друзі, пропонуємо до Вашої уваги розгляд ситуації, в якій може опинитися кожен оператор ринку, а головне - грамотний алгоритм дій для виходу з неї. Матеріал оновлено. Нещодавно керівництво освітніх...

Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби м. Києва розробили методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів. Ці методичні рекомендації ґрунтуються на рекомендаціях ВООЗ...

Ексклюзивний навчальний відеофільм на тему «Безпека у закладі громадського харчування»

Ексклюзивний навчальний відеофільм на тему «Безпека у закладі громадського харчування», де необхідна корисна інформація надана в дуже зрозумілій формі, наочно демонструє, як зробити приготування їжі безпечним на кухні закладу громадського харчування. Для більш зручної подачі матеріалу, фахівці...

Для яких операторів ринку впровадження НАССР є обов’язковим?

Вимоги про впровадження основних принципів НАССР в нашій країні стали обов'язковими лише пару років тому. Сьогодні вони стосуються наступних категорій операторів ринку: • Підприємства громадського харчування: кафе, ресторан, їдальня, піцерія, бар, стейк хаус, кав'ярня, пивний бар,...

Впровадження системи НАССР в дошкільних та шкільних закладах

Згідно із законодавчими вимогами України система НАССР повинна бути обов'язково впроваджена на всіх підприємствах громадського харчування, до яких також належать їдальні шкіл та садочків. Але, на ділі впровадження НАССР  - завдання не з легких,...

Ясла-садок «Десняночка» – прекрасний приклад сучасного дошкільного закладу!

Фахівці ГО «СФЕРО» в процесі аудиту на предмет відповідності вимогам НАССР комунального закладу дошкільної освіти Сосонської сільської ради ясла-садок «Десняночка» були приємно вражені відмінним результатом обстеження. Хоча історія забудови садка досить довга і складна, сьогодні його можна...

«Від ферми до виделки» – розвиток, еволюція, майбутнє!

Haccp - аналіз ризиків та критичних контрольних точок - це вже звичне формулювання даного стандарту для представників операторів ринку харчової промисловості. В той-же час все розвивається, зростають вимоги сьогодення та, відповідно, стандарти теж еволюціонують! Команда ГО «СФЕРО» гармонійно...

НАССР ТА СПЕЦИФІКА МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ

Практика консультування із запровадження системи НАССР та відповідний аналіз нормативної документації у цій сфері показують, що успіх такого запровадження цілком залежить від співвідношення відповідних та наявних у оператора ринку харчових продуктів ресурсів. Побіжне співставлення цих двох факторів  свідчить, що складнощі НАССР...

Санітарно-епідеміологічні вимоги до закладів ресторанного господарства в умовах карантину

На даний момент у всьому світі стрімкими темпами поширюється гостра респіраторна інфекційна хвороба COVID-19, визнана ВОЗ пандемією. Що прирівнює цю хворобу до таких історичних захворювань як холера і чума. З метою протидії поширенню коронавируса,...

Новини

Перед перевіркою ДПСС – перевірте себе самостійно!

Очікування перевірки - процес досить виснажливий. Особливо, якщо немає впевненості, що все в порядку. Щоб полегшити розуміння вимог...

Зробимо світ трішки добрішим!

З липня по листопад 2020 року з ініціативи Благодійного фонду “Будуємо майбутнє” за допомогою та участю працівників ГО “СФЕРО”, соціальної служби Липовецького району, голови...

АЛГОРИТМ ДІЙ ТА ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ: ПОВЕРНЕННЯ НЕДОБРОЯКІСНОЇ ПРОДУКЦІЇ ПОСТАЧАЛЬНИКУ

Шановні друзі, пропонуємо до Вашої уваги розгляд ситуації, в якій може опинитися кожен оператор ринку, а головне - грамотний алгоритм дій для...

Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби м. Києва розробили методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу...

Ексклюзивний навчальний відеофільм на тему «Безпека у закладі громадського харчування»

Ексклюзивний навчальний відеофільм на тему «Безпека у закладі громадського харчування», де необхідна корисна інформація надана в дуже зрозумілій формі, наочно демонструє, як...