Середа, Жовтень 28, 2020
Головна НАССР Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби м. Києва розробили методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів.

Ці методичні рекомендації ґрунтуються на рекомендаціях ВООЗ та покликані надати операторам потужностей більше інформації і інструкцій щодо їх можливих дій в умовах поширення COVID-19 в Україні. Вчасно вжитті додаткові заходи забезпечать підтримку цілісності харчових ланцюгів та забезпечать безперебійне постачання безпечних харчових продуктів кінцевим споживачам в умовах поширення коронавірусної інфекції.

Джерело

Завантажити PDF “Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19”

metodichn-rekomendats-covid-19-sg-gk

Схожі новини