Четвер, Червень 17, 2021

НАССР

Алергени – четверта група ризику в системі HACCP

Що таке алерген? Як мінімізувати контамінацію продукції алергенами? Що необхідно вказати виробнику на маркуванні? Як «взяти під контроль» алергени на виробництві? Харчова алергія – один із різновидів алергічної реакції організму, що розвивається при вживанні в їжу певних продуктів,...

ГО СФЕРО надасть послуги з впровадження НАССР на соціальних об’єктах Вінниччини

19 лютого під керівництвом заступника голови Вінницької обласної держадміністрації Наталії Заболотної відбулося засідання за участю директорів соціальних закладів Вінниччини (інтернатів та геріатричних будинків), щодо реалізації державної політики у сфері забезпечення безпеки харчової продукції. На засіданні були обговорені основні моменти пов’язані з практичною реалізацією...