Понеділок, Вересень 28, 2020
Головна НАССР «Від ферми до виделки» – розвиток, еволюція, майбутнє!

«Від ферми до виделки» – розвиток, еволюція, майбутнє!

Haccp – аналіз ризиків та критичних контрольних точок – це вже звичне формулювання даного стандарту для представників операторів ринку харчової промисловості. В той-же час все розвивається, зростають вимоги сьогодення та, відповідно, стандарти теж еволюціонують!

Команда ГО «СФЕРО» гармонійно співпрацює з BFR (Німецький федеральний інститут оцінки ризиків) та EFSA (Європейська організація з безпеки харчових продуктів) над впровадженням новітньої, розширеної політики безпечності харчової продукції.

Напрацювання показали, що надефективним шляхом розвитку даної політики є чіткий зв’язок, гармонійне співіснування Європейського зеленого курсу, Безпечності харчової продукції, захисту прав споживачів та питання економіки, торгівлі! Саме синергія в такому контексті дасть можливість забезпечити:

  • Гарантія здорового, доступного і сталого харчування
  • Боротьба зі змінами клімату
  • Захист довкілля та збереження біорізноманіття
  • Чесна економічна окупність у ланцюгу харчової продукції
  • Збільшення частки органічного фермерства!

Тому ми все частіше будемо чути вираз-принцип

«Від ферми до виделки»

який показує, що Наше харчування,наше здоров’я, наша планета, наше майбутнє!

Пропонуємо до завантаження наступні матеріали:

Від «ферми до виделки»: Наше харчування, наше здоров’я, наша планета, наше майбутнє Європейський Зелений курс

factsheet-farm-fork_UKR_pdf

Стратегія від «ферми до виделки» Заради справедливої, здорової і дружньої до довкілля продовольчої системи

From-Farm-to-Fork-Action-Plan-2020

Схожі новини