Субота, 18 Вересня, 2021
ГоловнаБізнесУспішна жінка-ресторатор – це можливо!

Успішна жінка-ресторатор – це можливо!

ГО «СФЕРО» займається впровадженням системи НАССР по вій території Україні. Однак сьогодні ми розповімо вам про досвід впровадження цієї системи в старовинному місті Вінниччини –  Могилів-Подільську. Це місто розташоване на мальовничих берегах Дністра, що є кордоном між Україною і Молдовою. Сам Могилів-Подільський ніби перебуває на дні глибокої чаші, оточеною високими скелями в рясній зелені. В самому містечку поруч із сучасними спорудами, молодими парками та скверами збереглось чимало пам’ятників старовинної архітектури, і це надає місту неповторний шарм.

Помилувавшись краєвидами, ми вирушили в місцевий ресторан «Сита хата» на зустріч з його власницею та замовницею наших послуг по провадженню системи НАССР пані Оксаною Сидлецкою. «Сита хата» – колоритний, затишний ресторан з домашньою атмосферою і смачною кухнею. Інтер’єр закладу поєднує в собі старовинні українські елементи декору та комфорт сучасного світу, що робить цей заклад дуже привабливим для відвідувачів.

На наш погляд, бути жінкою в ресторанному бізнесі це досить складно, тому ми запитали пані Оксану, як вона справляється з цієї нелегкою задачею? «Ресторанний бізнес –це наша з чоловіком сімейна справа», – розповіла Оксана.  «Для мене управляти ресторанним бізнесом – це знайти правильних людей і створити команду. Коли в одному місці працюють люди, які поважають і підтримують один одного, все виходить. Мені подобається наша справа за ті емоції, які ми отримуємо від гостей, особливо коли вони задоволені. Якщо це сталося, значить сталася та сама хімія, коли гість полюбив місце, і воно стало успішним. Адже люди йдуть в ресторан не просто поїсти, вони приходять за позитивними емоціями. Просто поїсти можна і вдома. Ресторан – це про атмосферу, смак, насолоду».  

На питання, чим для пані Оксани пояснюється необхідність впровадження системи контролю якості харчової продукції, вона відповіла: «Я вважаю впровадження НАССР нагальною потребою. Поліпшення якості, гарантія безпеки – це край важливо. Трошки лякає слабке розуміння масштабів необхідного втілення, але ми будем робити все необхідне для успішного впровадження системи. Так, дійсно впровадження цієї системи контролю вимагає матеріальних витрат з боку рестораторів. Але в довгостроковій перспективі всі, від закладів до клієнтів, отримують значні переваги. Перші стають більш конкурентоспроможними, виробляючи продукти і страви кращої якості та заробляють довіру клієнтів. А гості отримують впевненість в якості та безпеки страв, які вони купують в кафе, барах і ресторанах. Тому мені важливо, щоб мої ресторани стали одними з перших закладів в Могилів-Подільську з повністю впровадженою та діючою системою НАССР. Це питання репутації нашого закладу та довіри клієнтів», ‒ впевнена пані Оксана.

«Дякую команді ГО «СФЕРО» за співпрацю та розуміння, бо послуги які  надаються, це не тільки аудит, а ще й підтримка, зустрічі, консультації. Я щиро вдячна за співпрацю, та впевнена, що разом ми робимо важливу справу, в результаті якої українці будуть мати безпечне харчування в гарних умовах».

А ми, в свою чергу, дякуємо пані Оксані! Завжди приємно мати справу з обізнаними підприємцями, які розуміють важливість втілення покращень, які несуть за собою більш якісний та кращий рівень нашого життя. Бо ми того варті!

Схожі новини