Четвер, Липень 2, 2020

HACCP - аналіз ризиків та критичних контрольних точок

  • концепція, яка мінімізує ризики на всіх етапах виробництва, пакування, логістики, зберігання та реалізації харчової продукції
  • особлива увага системи звернена на оцінку та контроль небезпечних факторів, що можуть виникнути у критичних точках підприємства
  • впровадження постійно діючих процедур , заснованих на принципах HACCP/ ISO 22000 , що підтверджується відповідним сертифікатом

Ми надаємо:

25
робочих днів команди cпеціалістів*
2
календарних місяці після проектного супроводження
3
юніти (агент, юрист, адміністратор)
1
індивідуальний план HACCP для кожного підприємства

* наші спеціалісти сертифіковані  європейською громадською школою дієвих практик  CiSEP та пройшли навчання в ДПСС України

Ви отримаєте:

5-15
задокументованих процедур
150-350
аркушів HACCP

100% відповідність

  • вимогам до стандартів роботи операторів ринку України з 20.09.19
  • обов’язковим законодавчим та нормативним вимогам ДПСС України
  • європейським та світовим нормам харчової безпеки
  • процедур , заснованих на принципах HACCP/ ISO 22000 , що підтверджується відповідним сертифікатом

Алгоритм HACCP

1. Аудит закладу

  • діагностика роботи

2. Програма передумов

  • розглядаємо: політику якості
  • утворюємо: робочу групу
  • проводимо: комплексне навчання
  • розробляємо: програму передумов

3. Впровадження моделі HACCP

  • розробляємо: опис продукції
  • формуємо: блок-схеми етапів роботи
  • перевіряємо: технологічні процеси
  • ідентифікуємо: небезпечні фактори
  • визначаємо: критичні точки
  • впроваджують: процедуру моніторингу
  • застосовуємо: коригуючі дії

4. Валідація плану HACCP

  • підтвердження виконання

5. Верифікація плану HACCP

  • шляхи виконання

3 кроки до харчової безпеки

  • первинний аудит
  • сертифікація HACCP
  • щорічна актуалізація

Ми впроваджуємо:

  • задокументований алгоритм безпечної роботи закладу
  • оптимізацію ресурсів всього харчового ланцюжка
  • (приміщення, технологічний процес, гігієна, тощо)
  • застосування діючих процедур та правил
  • знання та відповідальність персоналу

Ви отримаєте:

ДОВІРУ СПОЖИВАЧА ДО ПРОДУКЦІЇ/ПОСЛУГИ

БІЗНЕС ГОТОВИЙ ДО ПОЗАПЛАНОВИХ ПЕРЕВІРОК

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ МІЖНАРОДНОГО РІВНЯ

Для кого:

  • ресторани, готелі, кафе
  • інші заклади громадського харчування
  • сільськогосподарські виробники
  • виробники харчової продукції
  • рітейлери
  • логістичні компанії

Наша мережа

Вінниця та область

Дніпро та область

Чернігів та область

головний офіс