Головна
Про спілку
Реквізити для підтримки нашої роботи (uah, eur, usd)
Порушення на митниці
Послуги
HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
Проєкти
Практичний HACCP
Глосарій
Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
Правила HACCP
Методики HACCP
Регламенти HACCP
Настанови HACCP
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
Події
Контакти
пошук
Середа, 29 Березня, 2023
Сайт благодійного центру ГО “СФЕРО”
Політика конфіденційності
Facebook
Twitter
Youtube
Головна
Про спілку
Реквізити для підтримки нашої роботи (uah, eur, usd)
Порушення на митниці
Послуги
HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
Проєкти
У процесі виконання
Інформаційно-просвітницький проєкт по запобіганню домашньому насильству «Знаю. Залучаю. Впливаю»
Гранти з організаційного розвитку ОГС (2019-2024, Проєкт USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”)
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка стратегічного плану організації
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Тренінг з фандрайзингової стратегії
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка комунікативної стратегії
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка Організаційної політики Організації та Політика управління персоналом
Гранти Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД)
Моніторинг проблематики перетину українських кордонів
«Громадська ініціатива «За чесну та прозору митницю»
«Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19»
Впровадження системи HACCP в Україні
Освіта у нових громадах від А до Я
Інкубатор проектів CiSEP
Практичний HACCP
Глосарій
Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
Правила HACCP
Методики HACCP
Регламенти HACCP
Настанови HACCP
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
Події
Події
Що таке домашнє насильство? Форми та прояви домашнього насильства.
Максим Бахновський
-
13.03.2023
Події
Конкурс грантів для ОГС “Забезпечення нагальних потреб постраждалих внаслідок війни” від Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД)
Максим Бахновський
-
21.02.2023
Події
ПРОМІЖНИЙ ЗВІТ щодо виконання проекту “Моніторинг проблематики перетину українських кордонів” з 31 жовтня по 30 листопада 2022 року
Максим Бахновський
-
14.12.2022
Події
Запрацювала електронна черга на КПП «ЯГОДИН»
Максим Бахновський
-
13.12.2022
Події
3 грудня відбувся брифінг Держприкордрнслужби на тему “Оперативна ситуація на кордонах. Динаміка в’їзду/виїзду з України.”
Максим Бахновський
-
06.12.2022
Контакти
запит...
Шукати
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Інструкції HACCP
Методики HACCP
Настанови HACCP
Правила HACCP
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності продуктів харчування для оновленого меню в закладах освіти
27.08.2021