Facebook
Twitter
Youtube
Головна
Про спілку
Реквізити для підтримки нашої роботи (uah, eur, usd)
Порушення на митниці
Послуги
HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
Проєкти
Практичний HACCP
Глосарій
Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
Правила HACCP
Методики HACCP
Регламенти HACCP
Настанови HACCP
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
Події
Контакти
Субота, 9 Грудня, 2023
Благодійний центр ГО “СФЕРО”
Спільнота психологічної допомоги “CHOVEN”
Політика конфіденційності
Facebook
Twitter
Youtube
Головна
Про спілку
Реквізити для підтримки нашої роботи (uah, eur, usd)
Порушення на митниці
Послуги
HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
Проєкти
У процесі виконання
Громадський моніторинг та оцінка якості послуг, що надаються ДМС та ДПСУ на пунктах перетину та вивчення проблематики перетину кордону під час дії воєнного стану
Гранти з організаційного розвитку ОГС (2019-2024, Проєкт USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”)
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка стратегічного плану організації
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Тренінг з фандрайзингової стратегії
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка комунікативної стратегії
Проєкт USAID «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» – Розробка Організаційної політики Організації та Політика управління персоналом
Гранти Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД)
Моніторинг проблематики перетину українських кордонів
«Громадська ініціатива «За чесну та прозору митницю»
«Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19»
UNPFA, Посольство Великої Британії в Україні, Innovative Social Solutions
Інформаційно-просвітницький проєкт по запобіганню домашньому насильству «Знаю. Залучаю. Впливаю»
Впровадження системи HACCP в Україні
Освіта у нових громадах від А до Я
Інкубатор проектів CiSEP
Практичний HACCP
Глосарій
Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
Правила HACCP
Методики HACCP
Регламенти HACCP
Настанови HACCP
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
Події
Події
Блокада на кордоні з Польщею: Українська влада має виконати вимоги польських перевізників
Максим Бахновський
-
28.11.2023
Події
Криза на кордоні з Польщею: інший погляд.
Максим Бахновський
-
26.11.2023
Події
Введення в дію Нової Комп’ютеризованої Транзитної Системи (NCTS) та її наслідки
Максим Бахновський
-
20.10.2023
Події
ДПСУ повідомлятиме в Telegram-каналі про черги на кордоні
Максим Бахновський
-
19.09.2023
Події
Не байдужі громадяни фіксують наслідки корупції на митниці
Максим Бахновський
-
14.09.2023
Контакти
запит...
Шукати
Правила HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Інструкції HACCP
Методики HACCP
Настанови HACCP
Правила HACCP
ПРАВИЛА ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРИБИРАННЯ, ПРИБИРАННЯ ПРИ КАРАНТИНІ ЦЕХІВ ХАРЧОБЛОКУ
27.08.2021
Правила генерального прибирання, прибирання при карантині цехів харчоблоку
04.09.2021
Правила гігієни для працівників, що працюють
04.09.2021
Правила зберігання продуктів у коморі
04.09.2021
Правила зберігання продуктів у холодильнику
04.09.2021
Правила миття посуду
06.09.2021
Правила миття холодильника
05.09.2021
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності продуктів харчування для оновленого меню в закладах освіти
27.08.2021