Головна
Про спілку
Порушення на митниці
Послуги
HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
Проєкти
Практичний HACCP
Глосарій
Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
Правила HACCP
Методики HACCP
Регламенти HACCP
Настанови HACCP
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
Події
Контакти
пошук
П’ятниця, 1 Липня, 2022
Сайт благодійного центру ГО “СФЕРО”
Політика конфіденційності
Facebook
Twitter
Youtube
Головна
Про спілку
Порушення на митниці
Послуги
HACCP – аналіз ризиків та критичних контрольних точок
Проєкти
У процесі виконання
«Громадська ініціатива «За чесну та прозору митницю»
Завершені
Освіта у нових громадах від А до Я
«Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19»
«Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства»
Інкубатор проектів CiSEP
Практичний HACCP
Глосарій
Реєстрація користувачів на порталі ГО «СФЕРО»
Портал ГО «СФЕРО» / Вхід
Сторінка завантаження матеріалів розділу «Практичний HACCP»
Правила HACCP
Методики HACCP
Регламенти HACCP
Настанови HACCP
Інструкції HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Порадник «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти НАССР»
Події
Події
Спочивай з Миром Богдане!
Максим Бахновський
-
30.04.2022
Події
Практика документообігу та ведення документації у системі НАССР — семінар-тренінг 23 лютого 2022р!
Максим Бахновський
-
21.02.2022
Події
Вітаємо з Новим 2022 Роком та Різдвом!
Максим Бахновський
-
23.12.2021
Події
ГО “СФЕРО” переможець 3-ої хвилі Конкурсу грантів «За чесну та прозору митницю» на тему “Громадська оцінка роботи регіональних митниць – 2022”
Максим Бахновський
-
08.12.2021
Події
Тендер на проведення фасилітованих сесій та консультацій з розробки комунікативної стратегії
Максим Бахновський
-
02.11.2021
Контакти
запит...
Шукати
Правила HACCP
Допоміжні матеріали HACCP
Інструкції HACCP
Методики HACCP
Настанови HACCP
Правила HACCP
ПРАВИЛА ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРИБИРАННЯ, ПРИБИРАННЯ ПРИ КАРАНТИНІ ЦЕХІВ ХАРЧОБЛОКУ
27.08.2021
Правила генерального прибирання, прибирання при карантині цехів харчоблоку
04.09.2021
Правила гігієни для працівників, що працюють
04.09.2021
Правила зберігання продуктів у коморі
04.09.2021
Правила зберігання продуктів у холодильнику
04.09.2021
Правила миття посуду
06.09.2021
Правила миття холодильника
05.09.2021
Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності продуктів харчування для оновленого меню в закладах освіти
27.08.2021