Четвер, 16 Вересня, 2021

Проекти

Прес-конференція на тему ефективності дії інструментів народної демократії в умовах пандемії Covid-19 у Вінницькій області

3 вересня у Вінницькому прес-клубі відбулась прес-конференція, під час якої керівником проекту та начальником відділу НАССР ГО «СФЕРО» Іваном Полюховичем були презентовані результати дослідження щодо стану комунікації між владою та громадянами в умовах пандемії Covid-19. Під час прес-конференції, на запитання...

COVID-19: ЧОМУ НЕДОСТУПНІ ІНСТРУМЕНТИ “ЕЛЕКТРОННОГО ВРЯДУВАННЯ” ДЛЯ ГРОМАД?

*** Жмеринський район – в аутсайдерах Пандемія змінила життя кожного з нас і змусила переформуватися. Дистанційне навчання, онлайн уроки та наради увійшли у повсякденне життя на вже зрозумілих і доступних платформах ZOOM, Google-Meet та інших. «Цифрова держава» – такий курс...

Анонс: прес-конференція на тему ефективності дії інструментів народної демократії в умовах пандемії у Вінницькій області.

У Вінницькому прес-клубі в п’ятницю (3 вересня) о 16:00 відбудеться прес-конференція, під час якої будуть презентовані результати дослідження щодо стану комунікації між владою та громадянами, та як на неї вплинула пандемія Covid-19. Дослідження, що проводилось ГО «СФЕРО» протягом березня –...

Компанія «Люстдорф» впевнено тримає лідерські позиції на ринку молочної продукції, впровадивши систему НАССР

ТОВ «Люстдорф» — українська молочна компанія, заснована в 1997 році. Розпочала діяльність на базі Іллінецького молочного заводу. Основні види продукції: молоко тривалого зберігання, масло вершкове, вершки, молочні десерти, кисломолочні продукція. Сьогодні для розширення ринків збуту компанія активно запроваджує систему безпечності...

Агрофірма «Ольгопіль»: бути кращими у своїй справі цілком можливо

Під час свого заснування підприємство Агрофірма «Ольгопіль» було орієнтоване на вирощення великої рогатої худоби та реалізацію сирого молока. Проте, щоб стати конкурентним на європейському ринку, підприємство переорієнтувалось на переробку своєї молочної продукції, що підвищило вартість готового продукту. Таким чином,...

Запроваджувати кращі європейські практики у виробництва продукції переробки молока – такою є мета ТОВ «Ямпільський маслосирзавод»

Ямпільський маслосирзавод для збереження своїх позицій на ринку молочної сировини впроваджує систему менеджменту безпечності на принципах НАССР. Для цього завод відкрив новітню сучасну лабораторію, що є однією з найкращих в Україні. Підприємства молокопереробної галузі зустрічаються з проблемами низьких обсягів виробництва та пропозицій на внутрішньому...

Історія успіху ТОВ «Субекон»

Технологічне виробництво та дотримання стандартів безпеки є головною причиною успіху, вважають на підприємстві «Субекон». ТОВ «Субекон», яке починало свою діяльність з вирощування свиней, мало проблеми із збільшенням поголів’я худоби та утилізацією відходів. Але тісна співпраця з європейськими партнерами і запровадження європейських вимог у сфері...

Безпечність продукції, що виробляється – ключовий елемент політики птахокомбінату «Бершадський»

Птахокомбінат «Бершадський», що розташований  в селі Вiйтiвка у Вінницькій області, втрачав позиції на ринку через високу конкуренцію. Але необхідність відповідати європейським параметрам безпечності харчової продукції змусило підприємство запровадити систему НАССР, що відкрило нові можливості для розвитку, зокрема, якості та безпечності кормів. У 2019...

У м. Дніпро ГО “СФЕРО” та Агенція “Діа-Центр” провели семінар з НАССР і домовились про подальшу співпрацю

27 листопада 2019 року в місті Дніпро відбувся семінар на тему «НАССР - Європейська система безпеки та якості харчових продуктів». Захід організували та провели Агенція освітніх програм «Діа-Центр», ГО «Асоціація рестораторів м. Дніпро», ГО «Служба захисту споживачів України», ГО...

Нові технології та системний підхід до безпечності вирощеної продукції дають гарний комерційний результат – впевнений Вадим Кричковський директор ТОВ «Органік-Д»

Овочеве підприємство «Органiк Д» було засноване наприкінці 2017 року. Сьогодні, незважаючи на те, що  підприємству лише три роки, воно вже отримує цікаві результати. Підприємство вирощує та зберігає овочі за новими сучасними технологіями, що робить його процвітаючим. За цей короткий період  на підприємстві збудовано...