П’ятниця, Липень 3, 2020

Проекти

Спілка «СФЕРО» підготувала та адаптувала для ознайомлення та використання на практиці національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT)

Спілка «СФЕРО» вже інформувала по набуття чинності  з 1 грудня 2019 року на території України набув чинності національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій харчового ланцюгу» на заміну ДСТУ ISO 22000:2007(ISO 22000:2005,...

Впровадження НАССР – необхідна запорука успішної діяльності підприємств харчової галузі.

Спілка «СФЕРО» серед інших важливих завдань активно займається впровадженням світових та Європейських вимог до харчової безпеки. Така потреба є актуальною у сучасних умовах глобалізації та зростання попиту на безпечне харчування. Крім того сучасні стандарти гарантують виробникам та...

На Вінниччині фахівці відповідали на питання «Як зробити українське село SMART?»

3 березня в HUB «Місто змістів» відбулась перша конференція дієвих практик, присвячених якісному розвитку територіальних громад України «Твоя громада майбутнього: Як зробити українське село SMART?». Організатори події - овочеве підприємство Органік-Д, ГО СФЕРО та енергетична компанія KNESS  створили унікальну платформу, ціль якої...

Проект від CiSEP – команда СФЕРО розвивається.

Впровадження стандартів НАССР, робота в напрямку енергетики, інші напрямки - ця діяльність потребує не лише експертного досвіду кожного з членів команди, а і новітніх знань в області проектного менеджменту. Так, розвиток компетенцій команди -...

У м. Дніпро ГО “СФЕРО” та Агенція “Діа-Центр” провели семінар з НАССР і домовились про подальшу співпрацю

27 листопада 2019 року в місті Дніпро відбувся семінар на тему «НАССР - Європейська система безпеки та якості харчових продуктів». Захід організували та провели Агенція освітніх програм «Діа-Центр», ГО «Асоціація рестораторів м. Дніпро», ГО «Служба захисту споживачів...

Хмільницький завод «Молочний візит» завдяки системі НАССР зберіг лідерство на ринку переробки молока у Вінницької області

Низька купівельна спроможність українських споживачів та обмеженість обсягів внутрішнього попиту на продукцію  заводу стало причиною пошуку Хмельницьким заводом сухого знежиреного молока «Молочний візит» нових ринків збуту, в тому числі в країни ЄС. Це стало викликом для підприємства, оскільки потребувало приведення процедур виробництва,...

Нові технології та системний підхід до безпечності вирощеної продукції дають гарний комерційний результат – впевнений Вадим Кричковський директор ТОВ «Органік-Д»

Овочеве підприємство «Органiк Д» було засноване наприкінці 2017 року. Сьогодні, незважаючи на те, що  підприємству лише три роки, воно вже отримує цікаві результати. Підприємство вирощує та зберігає овочі за новими сучасними технологіями, що робить його процвітаючим....

Компанія «Люстдорф» впевнено тримає лідерські позиції на ринку молочної продукції, впровадивши систему НАССР

ТОВ «Люстдорф» — українська молочна компанія, заснована в 1997 році. Розпочала діяльність на базі Іллінецького молочного заводу. Основні види продукції: молоко тривалого зберігання, масло вершкове, вершки, молочні десерти, кисломолочні продукція.

Агрофірма «Ольгопіль»: бути кращими у своїй справі цілком можливо

Під час свого заснування підприємство Агрофірма «Ольгопіль» було орієнтоване на вирощення великої рогатої худоби та реалізацію сирого молока. Проте, щоб стати конкурентним на європейському ринку, підприємство переорієнтувалось на переробку своєї молочної продукції, що підвищило вартість готового продукту....

Запроваджувати кращі європейські практики у виробництва продукції переробки молока – такою є мета ТОВ «Ямпільський маслосирзавод»

Ямпільський маслосирзавод для збереження своїх позицій на ринку молочної сировини впроваджує систему менеджменту безпечності на принципах НАССР. Для цього завод відкрив новітню сучасну лабораторію, що є однією з найкращих в Україні. Підприємства молокопереробної галузі зустрічаються з проблемами низьких...

Новини

«Від ферми до виделки» – розвиток, еволюція, майбутнє!

Haccp - аналіз ризиків та критичних контрольних точок - це вже звичне формулювання даного стандарту для представників операторів ринку...

За чесну та прозору митницю

"За чесну та прозору митницю" - саме таку назву має Громадська Ініціатива. Наразі, було проведено опитування всіх учасників...

HACCP: ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ

Експерти СФЕРО, проаналізувавши стан та перспективи впровадження НАССР, поділились своїм баченням щодо майбутнього харчової галузі в Україні. 20 вересня 2019 року...

Носівка – центр зміни суспільної свідомості

Як невелике місто Черніговської області стає українським лідером  впровадження системи НАССР в освітніх та дошкільних навчальних закладах. COVID-19 вніс...

Карантинні заходи

Як і будь-яке істотне явище чи подія, коронавірус висвітлив певні плюси й мінуси щодо запровадження операторами ринку системи безпеки харчових продуктів,...