Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби м. Києва розробили методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів. Ці методичні рекомендації ґрунтуються на рекомендаціях ВООЗ та покликані надати операторам потужностей більше...

ТЕХНОЛОГІЇ АНАЛІЗУ ТА ВИБОРУ

У практиці аналізу факторів, що впливають на безпечність харчових продуктів групи НАССР зазвичай використовують метод «мозкового штурму» та технологію причинно-наслідкового аналізу. Розглянемо ці дві методології. МЕТОД «МОЗКОВОГО ШТУРМУ» Метод мозкового штурму був створений в 1941 році Алексом Осборном - співробітником американського рекламного агентства...