НАССР
Методичні рекомендації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19
Фахівці головного управління Держпродспоживслужби м. Києва
розробили методичні рекомендації щодо
запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на потужностях з
вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових
продуктів. Ці методичні рекомендації ґрунтуються на рекомендаціях ВООЗ та покликані надати операторам потужностей більше...
Публікації
ТЕХНОЛОГІЇ АНАЛІЗУ ТА ВИБОРУ
У практиці аналізу факторів, що впливають на безпечність харчових продуктів
групи НАССР зазвичай використовують метод «мозкового штурму» та технологію
причинно-наслідкового аналізу. Розглянемо ці дві методології. МЕТОД «МОЗКОВОГО ШТУРМУ» Метод мозкового штурму був створений в 1941 році Алексом Осборном - співробітником американського рекламного агентства...