Таблиця хімічного складу та енергетичної цінності продуктів харчування для оновленого меню в закладах освіти

В Україні презентували шкільне 4-тижневе меню, яке планують впровадити з 1 вересня 2021 року. Меню містить 160 страв, які будуть використовувати залежно від кратності харчування для кожного окремого закладу освіти. 

В зв’язку з цими нововведеннями, фахівці ГО «СФЕРО» пропонують для використання спеціальну таблицю, яка містить корисну інформацію стосовно хімічного складу та енергетичної цінності необхідних для повноцінного раціону продуктів харчування (у перерахунку на 100 грам їстівної частини продукту).

Щоб скачати та використовувати таблицю, Вам необхідно заповнити форму реєстрації, яка дозволить користуватися цінною та важливою інформацією, наданою нашими спеціалістами.