ГоловнаПрактичний HACCPПравила HACCPПравила миття холодильника

Правила миття холодильника

Холодильник – це почесний прилад на кожному харчоблоку, адже він відповідає за збереження і користь продуктів. Але також він вимагає регулярного догляду.

Будь-який холодильник потрібно регулярно розморожувати та мити. Адже якщо мийка холодильника буде нерегулярною, всередині приладу збереться бруд, неприємні запахи та маса шкідливих мікроорганізмів. Так як в холодильнику зберігаються продукти, які використовуються для подальшого харчування споживачів, важливо не допускати цих порушень.

Навіть якщо в холодильнику не утворилося криги, його періодично доведеться вимикати з мережі і спустошувати, щоб очистити і помити всі внутрішні поверхні. Це допоможе запобігти поширенню бактерій і усунути неприємні запахи, які з часом неминуче з’являються в холодильнику. 

Схожі новини